УСЛУГИ

 


МЕЗОТЕРАПИЯ


Мезотерапията е създадена през 1952г. от Д-р Мишел Пистор.

Мезотерапията е инжектирането на малки количества активно действащи вещества по интрадермален път, посредством приспособление за дифузия по равномерен начин и съвършено точно на микро-дози. Това е една нежна, прецизна и забележително ефикасна терапия, която отговаря перфектно на изискванията на съвремените медици и на техните пациенти, а именно: бързина, ефикасност, траен резултат, липса на болка.

Превърнала се е в основна терапия в естетическата медицина, позволявайки на лекаря (дерматолог, стоматолог, естетик, общо практикуващ) да оптимизира своите лечения в борбата срещу целулита, остаряването на кожата, анти- ейдж и много други лечебни цели (мезолифтинг, мезо разграждане, мезодренаж, мезопеция).

Мезотерапията се използва също в общата медицина (ревматизъм, противо възпалително, бронхит,астма, мигрена), както и в спортната медицина( тендинит, увреждания и др.)

От 1982г.,MI Medical Innovation е водещ фактор в света на мезотерапията, благодарение на пълна и иновативна гама пистолети за мезотерапия « Pistor », на които Хелт Хармони ЕООД e Официален представител за България.

„ Pistor” , създадени чрез тясно сътрудничество с най добрите мезотерапевти, отговарят на очакванията на най- взискателните лекари. Днес пистолетите от гамата се ползват в над 40 страни, както за мезотерапия в естетиката,така и за мезотерапия свързана с травматологията и спорта.

В нашия център се предлагат процедури с цел подмладяване, заличаване на финни линии и бръчки, белези, стрии, както и антицелулитни терапии.

ОБУЧЕНИЯ


Демонстрации /теория и практика/ и терапии с Bergman Beauty Care

Демонстрации /теория и практика/ и терапии с Philab

Демонстрации /теория и практика/ и терапии с ICOONE

Демонстрации /теория и практика/ и терапии с PISTOR, Conjonctyl и Lissant Yal 1.6%, 2.2%