АКТУАЛНО

bulmedica buldental international medical exhibition sofia 2019 health harmony ltd sofia


Фирма Хелт Хармони еоод, ще представи иновативни лазерни и лед технологии, по време на Международното Изложение за Медицина, БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, в Интер Експо Център София 15-17 Май 2019!

Посетете ни на щанд Д12, където ще имате възможност да се запознаете от близо с предлаганите апаратури, възможност за безплатни терапии с Icoone Laser и Triwings, преференциални търговски условия по време на изложението! 

Очакваме ви!

Екип Хелт Хармони 

***

Драги колеги,

Представителната функция на AMME FI (Френската Асоциация по Морфологична и Естетична Медицина) в България се осъществява чрез фирма Хелт Хармони ЕООД- оторизиран партньор на AMME FI.

Философията на Асоциацията е "Компанионаж", т.е. акомпаниране на по-начинаещи от по-напредналите, взаимопомощ, сътрудничество, качество и професионализъм в сферата на Естетиката.

***

Трета Конференция по Морфологична и Естетична Медицина, се проведе на 04.11. и 05.11. 2017г. в хотел Maison Sofia, под мотото "компаньонаж", взаимствано от AMME Francè, което означава по-опитните да предаат опит на по-неопитните, в дух на колегиалност, взаимственост и уважение. Целта на тези научни конференции а да се обмени опит с френската школа по естетичнна медицина. И този път френският лектор Dr. Marrie- Christine BASTIN LE RAY показа новостите в Мезотерапията, като успя да заинтригува всички участници.

***

Втора Конференция по Морфологична и Естетична Медицина, организирана от Хелт Хармони ЕООД, със съдействието на Френската Асоциация по Морфологична и Естетична Медицина се проведе на 14.10.2016 г. в хотел Park Inn – гр. София.

Специален лектор на Конференцията бе Marie-Christine BASTIN LE RAY, която разгледа темата „Училище по мезотерапия”, представена и на 13-ия Конгрес на АММЕ в Arcachon 2016.

***

Първа Конференция на Асоциация по Морфологична и Естетична Медицина България със специалното участие на виртуоза по естетика Dr. Jean - Pierre Amsellem, се проведе в гр.София, в хотел Park Inn- гр.София. от 6 до 8.11.2015 г. Темата на конференцията бе: „Обемно оформяне на лицето и Ботулинов токсин”

***

13 –ят Kонгрес на AMME се проведе от 5 до 7 май 2016 година в райския кът, където се намира Конгресния център в Аркашон, разположен на плажа с прекрасна гледка към залива на Аркашон и Кап Ферет.

***

За всички въпроси, свързани с конференции, теми, конгреси, Workshop и съдействие, или въпроси свързани с членуването в AMME FI, може да се обръщате към Хелт Хармони ЕООД, или към Dr. Eric PUJOS,чиито координати присъстват на сайта http://www.amme-fi.org/index.php/contacts